DACHSER åpner avdeling i Kristiansand

Logistikkleverandøren vokser på det norske markedet og vil dermed kunne møte flere kunders behov på Sør- og Vestlandet.

DACHSER Norway etablerer en ny avdeling i Kristiansand.
DACHSER Norway etablerer en ny avdeling i Kristiansand.

DACHSER er en ledende global aktør innen logistikkløsninger og fortsetter å vokse på det norske markedet. Nå er det også gjort enda et betydelig skritt i DACHSER Norways strategiske utvikling med åpning av en ny filial i Kristiansand i februar 2024. Med beliggenheten i sør vil den nye filialen fungere som et viktig knutepunkt for å styrke DACHSERs nettverk i Norge, men også i Norden og Europa.

DACHSER Norway ble stiftet i 2005 og har siden dette hatt en kontinuerlig vekst med utgangspunkt i stykkgodsdistribusjon i Europa med base på Østlandet. I 2021 ble det etablert salgskontor i Kristiansand. I tillegg til kvalitet og effektivitet, har bedriften alltid hatt fokus på intelligente logistikkløsninger som forenkler kundenes forretningsdrift. Demografisk sett vil utvidelsen til Kristiansand føre til at DACHSER i Norge nå kan dekke opptil 60% av Norges befolkning. I tillegg har regionen en raskt voksende økonomi og er et viktig senter for handel og industri.

«Vi er glade for å kunne tilby kunder på Sørlandet daglige avganger til Europa for import og eksport, korte ledetider og et pålitelig nettverk. Stabil kvalitet, med integrerte og enhetlige prosesser og systemer, danner grunnlaget for kvaliteten og stabiliteten som kjennetegner DACHSERs posisjonering på logistikkmarkedet. Dette vil sørge for at vi kan være med å spille en viktig rolle i å støtte bedrifter og organisasjoner i Kristiansand og resten av Sør-Norge med å oppnå suksess på det nasjonale og internasjonale markedet», forteller Magnus Asbjørnsen, Sales Manager for DACHSER i Kristiansand.

Kombinasjonen av lokal kunnskap og global tilstedeværelse spiller en nøkkelrolle i å kunne tilby sine kunder skreddersydde løsninger for å møte de spesifikke behovene til kundene i regionen. Ved å bringe sin ekspertise til Kristiansand vil DACHSER kunne tilby bedrifter mer skreddersydde import- og eksporttjenester og åpner dermed nye dører for lettere tilgang til Europa.

Ny Country Manager

I takt med den positive utviklingen til DACHSER Norway styrkes også ledelsesstrukturen ved at General Manager Armend Krasniqi utnevnes til Country Manager, og han vil dermed stå i spissen for selskapets aktiviteter i Norge. Krasniqi startet i DACHSER i 2019 etter flere år i logistikkbransjen, og har vært en sentral del i styrkingen av DACHSERs markedsposisjon i Norge.

De siste års resultater har vist en solid utvikling for logistikkselskapet, hvor årsresultatene i 2022 viste en økning på 16% i omsetningen fra 2021.

«Jeg ser frem til å være med å prege og opprettholde vekstreisen i Norge. Vi skal fortsette å identifisere vekstmuligheter, optimalisere forsyningskjeder og sørge for at DACHSER forblir konkurransedyktig i Norge», kommenterer Armend.

DACHSER har siden 2021 hatt salgskontor i Kristiansand.
DACHSER har siden 2021 hatt salgskontor i Kristiansand.

Effektive og pålitelige logistikkløsninger

Ved etableringen av den nye avdelingen i Kristiansand vil DACHSER Norway fortsette å ha fokus på å være kundenes førstevalg når det gjelder integrerte logistikktjenester, og samtidig være en stabil og pålitelig partner for sine samarbeidspartnere.

«Magnus har god forståelse av markedet i Kristiansandsområdet og har spilt en viktig rolle i å forbedre markedsposisjonen og driften vår i denne regionen. Når vi nå også etablerer det driftsmessige og operasjonelle sørger vi for at DACHSER Norway styrker sin posisjon i Norge. Vi vil fortsatt ha fokus på effektive og pålitelige logistikkløsninger av høy kvalitet, og ser på denne utviklingen som et godt tilskudd til DACHSERs allerede solide nettverk», avslutter Krasniqi.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com