DACHSER Norway utvider med nytt salgskontor i Kristiansand

DACHSER Norway ekspanderer nå til Kristiansand for å vinne nye markedsandeler på Sør- og Vestlandet. Med det nye salgskontoret styrker DACHSER nettverket sitt i både Norden og Europa.

DACHSER Norway til Sørlandet
DACHSER Norway til Sørlandet

Konkurransen på logistikkmarkedet er tøff, og presset på kapasiteten stor. For å kunne betjene kunder over større deler av Norge oppretter DACHSER Norway en salgsavdeling i Kristiansand for å styrke sitt nettverk og fortsette veksten.

Hittil har DACHSER Norway hatt kontor og terminal på Vinterbro utenfor Oslo, men med et nytt lokalt salgskontor i Kristiansand er logistikkleverandøren nå klar til å betjene enda flere kunder.

Vi er veldig glade for å kunne tilby tjenestene våre til større deler av Norge, og å kunne betjene enda flere kunder. Dette er noe vi har gledet oss til.

Armend Krasniqi, General Manager Europan Logistics Vinterbro

Gjennom det nye salgskontoret kan DACHSER Norway gi flere kunder enklere tilgang til Europa ved å tilby sine skreddersydde import- og eksporttjenester til Kristiansand, Stavanger og Haugesund. 

Kristiansandsområdet er et viktig knutepunkt for logistikk i Norge, og er norsk ende- og startpunkt for blant annet E18 og E39. Havnen i Kristiansand er Norges viktigste sydlige transportknutepunkt, og logistikkleverandøren vil nå bli i stand til å korte ned ledetider til Europa betydelig for sine kunder både i Kristiansand, Stavanger og Haugesund.

"Vi anser Kristiansand som et viktig et knutepunkt for logistikk med gode fergeforbindelser til resten av Europa, og det nye kontoret på Sørlandet vil korte ned ledetidene med opptil en dag når det gjelder både import og eksport," fortsetter Armend.

Bygger ut på Vinterbro

Selskapet har klart å fastholde sin kvalitet og gode produktivitet til tross for at pandemien har medført betydelige utfordringer. Ved å holde en stødig kurs mot målet deres om å styrke markedsposisjonen på det norske markedet, har organisasjonen hatt en positiv utvikling gjennom de siste årene.

"Vi fortsetter å ha fokus på videre utvikling, og på å styrke det unike stykkgodsnettverket vi har i resten av Europa. Vi ser at produktene vi tilbyr er etterspurt i flere norske byer, så nå er derfor et naturlig tidspunkt for oss å ekspandere til Kristiansandsområdet på. Vi stiller høye krav til hvordan dette gjøres, og vi utvider oss i takt med hva vi har kapasitet til å levere. På denne måten er vi alltid sikre på at vi bevarer kvaliteten vår," avslutter Armend.

For å kunne sikre kvalitet mens man vokser, har logistikkleverandøren også valgt å utvide deres allerede eksisterende kontorareal på Vinterbro med over 200 kvadratmeter. Fremover vil det nemlig bli viktig å ha plass til flere støttefunksjoner som vil kunne hjelpe Kristiansand-kontoret som et shared service center. 

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Julie Sørum Communications Consultant Nordic