DACHSER Norway utnevner Magnus Asbjørnsen som Sales Manager av det nye salgskontoret i Kristiansand

DACHSERs Kristiansand-kontor styrker driften ved å utnevne Magnus Asbjørnsen til European Logistics Management Team. Asbjørnsen tiltrådte som Sales Manager, European Logistics i Kristiansand allerede 3. januar 2022.

DACHSER Norway utnevner Magnus Asbjørnsen som Sales Manager av det nye salgskontoret i Kristiansand
DACHSER Norway utnevner Magnus Asbjørnsen som Sales Manager av det nye salgskontoret i Kristiansand

Magnus Asbjørnsen (48) kommer til DACHSER fra DB Schenker, der han tidligere har innehatt stillingen Key Account Manager og Transport Consultant i seks år. Asbjørnsen har mer enn 25 års erfaring innen salg og ledelse og skal støtte DACHSER Norway i arbeidet med å vinne nye markedsandeler over hele Sør- og Vestlandet. 

Med sin mangeårige erfaring innen salg og ledelse og sin sterke sans for strategi, kommer Magnus til å bli et sterkt kort i salgsorganisasjonen vår.

Armend Krasniqi, General Manager, DACHSER Norway, European Logistics.

Utnevnelsen av Magnus til rollen som Sales Manager for det nye salgskontoret i Kristiansand gjenspeiler vekstplanen til DACHSER Norway – målet er nå å tiltrekke seg nye kunder sør og vest i landet og dermed bidra til selskapets vekst.

       

Vekst på Sør- og Vestlandet

Ifølge Armend Krasniqi er alle forutsetningene nå på plass for at DACHSER Norway skal øke markedsandelene i området.

"Jeg er overbevist om at vi med Magnus i teamet vårt vil kunne styrke tilstedeværelsen i veitransporten for stykkgods, og jeg ser frem til å frigjøre enda mer potensial for selskapet vårt," fortsetter Krasniqi. Han legger til at det nye salgskontoret gjør det mulig for DACHSER Norway å tilby kundene i Kristiansand, Stavanger og Haugesund enda mer skreddersydde import- og eksporttjenester og dermed lettere tilgang til Europa.

Den nye Sales Manager ser også frem til å komme i gang med arbeidet og få et dypere innblikk i den overordnede strategien han skal bidra til å implementere.

"Det finnes ikke maken til DACHSERs nettverkssystem noe annet sted i bransjen – det er unikt, og jeg gleder meg til å selge og presentere dette for kundene," sier Magnus Asbjørnsen.

 

Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic