DACHSER Norway styrker ledergruppen

Kenneth Aasheim (41) er ny Operations Manager ved logistikkselskapets Vinterbro-avdeling.

Kenneth Aasheim vil være en del av DACHSER Norways ledergruppe.
Kenneth Aasheim vil være en del av DACHSER Norways ledergruppe.

DACHSER Norway er i utvikling, og har nå ansatt Kenneth Aasheim som ny Operations Manager i virksomheten. Kenneth tiltrådte ved starten av året, og overtar stafettpinnen etter Marius Jahr. Med over 20 års erfaring innen logistikkbransjen, og et stort engasjement for mennesker og teambuilding i baklommen, bringer han med seg både ekspertise og kunnskap til logistikkbedriften i Nesoddveien langs Bunnefjorden.

Lang logistikkerfaring

Det hele startet i Posten på Hamar i 2000 som lærling. Etter noen år tiltrådte Kenneth som terminalarbeider i Tollpost Globe, og deretter videre som teamleder med ansvar for kvalitetskontroll og oppfølgning av den daglige driften.

Etter to år på Gjøvik tekniske fagskoles transport og logistikkutdanning, gikk turen videre til driftsleder på terminalen på Alfaset, hvor han styrte 90 ansatte gjennom skiftordninger og spilte en sentral rolle i å sikre effektiv drift.

Her fikk han også smaken på lederrollen og å skulle tilpasse seg nye endringer og forskjellige type mennesker. Som Head of Terminal i DB Schenker på Alnabru, hadde han ansvaret for 230 arbeidere og håndterte alt fra B2B- til B2C-aktiviteter samt terminaldriften for import og eksport, og stykkgods innland, i tillegg til å utvikle sine egne prosjekt- og lederkunnskaper. Til DACHSER kommer han fra Ramberg, hvor han hadde ansvaret for alle avdelinger i Norge. 

Kenneth vil lede og utvikle den operasjonelle driften hos DACHSER Norway.
Kenneth vil lede og utvikle den operasjonelle driften hos DACHSER Norway.

Nye utfordringer

Ved årsskiftet startet Kenneth i et annet tysk logistikkfirma. I DACHSER ser han fram til å lære den nye driften, og ikke minst: lære nye mennesker å kjenne.

«Jeg trives med kontinuerlig utvikling, og da muligheten bød seg til å fortsette reisen hos DACHSER, så jeg det som en spennende utfordring. Ikke bare for å fortsette min egen karriere i et voksende selskap, spesielt i den nordiske regionen, men også for å kunne bidra til den personlige og faglige veksten til andre mennesker.»

Som Operations Manager for DACHSER Norway på Vinterbro vil Kenneth ha ansvaret for den operasjonelle driften. Hans erfaring med å håndtere store team og komplekse logistikksystemer vil spille en viktig rolle for å optimalisere DACHSERs driftsprosesser og sikre sømløse leveringer av tjenester til kundene.

«Kenneth bringer ikke bare med seg solid logistikkforståelse, men også en lidenskap for å bygge sterke teamkulturer. Han har demonstrert evnen til å knytte sjåfører og terminalarbeidere sammen, skape et samarbeidsfokusert miljø og kontinuerlig forbedre det operasjonelle arbeidet», forteller Armend Krasniqi, Country Manager, DACHSER Norway.

«Jeg har stor tro på prinsippet med å ‘leading by example’: jeg kan ikke forvente av andre det jeg ikke klarer selv. Jeg tror på en tilnærming hvor man leder folk basert på støtte, godt humør, ydmykhet og et ønske om å inspirere andre til å prestere sitt beste», avslutter Kenneth.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com