Ny Operations Manager hos DACHSER Norway AS

Marius Jahr, 30 år, er ny Operations Manager hos DACHSER Norway på Vinterbro utenfor Oslo.

Marius Jahr, Operations Manager hos DACHSER Norway.
Marius Jahr, Operations Manager hos DACHSER Norway.

1. april 2019 startet Marius Jahr i sin nye stilling som Operations Manager hos DACHSER Norways avdeling på Vinterbro. Han startet karrieren innenfor transportbransjen i 2010 og har allerede oppnådd bred erfaring innenfor bransjen som sjef for PostNords største terminal i Norge.

Jeg har gjort meg erfaringer med generell terminaldrift, smarte løsninger for en effektiv terminaldrift og med å lede mennesker og utvikle kompetanse og egenskaper.

Marius Jahr, Operations Manager hos DACHSER Norway

 «Det som er spesielt er at det finnes veldig mye kompetanse i alle avdelinger, og disse menneskene benytter jeg meg av. Jeg har gledet meg til å komme inn i DACHSER som er en global, europeisk aktør – jeg synes det skal bli spennende å bevege meg utenfor Norge i arbeidet mitt», forteller Marius Jahr, Operations Manager hos DACHSER Norway.

Bidrar til å styrke organisasjonen

Armend Krasniqi, Branch Manager European Logistics hos DACHSER Norway på Vinterbro, ser frem til samarbeidet med Marius Jahr som Operations Manager.

«Jeg er svært fornøyd med å ha fått Marius med i ledergruppen. Han passer godt inn i bedriften vår og jeg er sikker på at han med sin gode ledererfaring kan bidra til å styrke organisasjon vår på Vinterbro og være en del av den gode utviklingen vi nå ser i avdelingen i Oslo», sier Armend Krasniqi.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss