Nytt DACHSER magazine ute nå!

Ingenting ville fungert innenfor logistikk uten menneskene på kontoret, i lastebilen, i transitterminalen og på lageret.

DACHSER magazine 02/19

Bedriftene trenger ivrige medarbeidere som har god faglig innsikt, og som føler seg forpliktet til å sikre høyest mulig kvalitet langs hele forsyningskjeden. Det siste DACHSER magazine er viet temaet menneskelige ressurser og gir et interessant innblikk i de ulike verdenene innenfor logistikkarbeid. Logistikkarbeiderne spiller hovedrollen i førstesidesaken. Vi tar en titt inn på terminalene ved to av DACHSERs filialer og snakker med menneskene der som holder logistikkjeden i gang. Resten av historien finner du på side 4.

Kunnskap og faglig utvikling

I denne utgaven finner du også: Kunnskap og faglig utvikling er noe vi i DACHSER setter særlig høyt. I artikkelen som starter på side 16, kan du lese om hvordan dette fokuset er en fordel for både medarbeidere og kunder. På side 20 tar vi deg med til Luxembourg, der kvinnelige ledere har viktige stillinger ved DACHSER-filialen. De forteller oss hvorfor de mener at logistikk definitivt er noe som også kvinner bør satse på. I en artikkel som begynner på side 22, kan du lese om hvorfor compliance er et tema som angår alle medarbeiderne hos DACHSER. Våre yngste kolleger får en sjanse til å uttale seg i artikkelen som begynner på side 32: Hva er sannheten bak mytene og fordommene som omgir generasjon Z?

Du finner disse historiene og mer i utgaven om menneskelige ressurser.

DACHSER magazine 02/19 – English PDF (8,54 MB)
DACHSER over hele verden
Kontakt oss