DACHSER Norway styrker salgsavdelingen

Dani Solli er ny Sales Executive hos DACHSER Norway AS i Oslo. Denne utvidelsen av salgsavdelingen er et av flere ledd i strategien for å videreføre DACHSER Norway sin vekst i løpet av de siste årene.

Dani Solli, Sales Executive hos DACHSER Norway.
Dani Solli, Sales Executive hos DACHSER Norway.

Som Sales Executive vil Dani Solli arbeide sammen med resten av salgsavdelingen og bidra til å styrke salgsaktivitetene hos DACHSER Norway med fokus på områdene nord for Oslo.

Jeg ser frem til å jobbe med et selskap som har et unikt produkt. Det er hele oppsettet, hvordan linjetrafikkene går, fleksibiliteten og sporingsmulighetene som gjør arbeidet spennende, og jeg gleder meg til å bidra til DACHSER Norway sin vekst.

Dani Solli, Sales Executive hos DACHSER Norway

«Vår nye selger er en del av strategien vår for å styrke salgsavdelingen,» sier Armend Krasniqi, Branch Manager European Logistics hos DACHSER Norway ved Vinterbro i Oslo. «Dani Solli har mange års erfaring innenfor transportbransjen og han tilfører salgsorganisasjonen vår kunnskap innen ulike deler av bransjen.»

Kunnskap innen transport fra a til å

Dani Solli har 10 års erfaring innenfor transportbransjen med alt fra veitransport til sjø- og luftfrakt. De siste sju årene har han arbeidet for DB Schenker som selger.

«Dani Solli tilfører med sin lange erfaring ny kunnskap til det allerede gode salgsteamet på Vinterbro,» sier Benjamin Fjellheim, Sales Manager European Logistics hos DACHSER Norway.

Dani Solli håper å kunne bidra til DACHSER Norway sin vekst, og gjøre DACHSER Norway til den foretrukne stykkgodspartneren i Norge.

«Jeg ser frem til å jobbe med et selskap som har et unikt produkt,» forteller Dani Solli, Sales Executive hos DACHSER Norway. «Det er hele oppsettet, hvordan linjetrafikkene går, fleksibiliteten og sporingsmulighetene som gjør arbeidet spennende, og jeg gleder meg til å bidra til DACHSER Norway sin vekst.»

DACHSER over hele verden
Kontakt oss