DACHSER etablerer fellesforetak i Japan


DACHSER har inngått en avtale om fellesforetak med det japanske logistikkselskapet Nishi-Nippon Railroad Co., Ltd. «DACHSER Japan K.K.» åpner sitt første kontor i Tokyo i slutten av 2023.

DACHSER har inngått en avtale om fellesforetak med det japanske logistikkselskapet Nishi-Nippon Railroad Co., Ltd.
DACHSER har inngått en avtale om fellesforetak med det japanske logistikkselskapet Nishi-Nippon Railroad Co., Ltd.

Som en del av DACHSERs globale nettverk vil det japanske kontoret tilby luft- og sjøtransport og vil bli koblet til DACHSERs omfattende landtransportnettverk i Europa. Yves Larquemin, Managing Director DACHSER Sør-Korea, går også inn i rollen som leder av DACHSER Japan.

Vi er glade for å ta neste skritt videre i det japanske markedet

Edoardo Podestà, COO DACHSER Air & Sea Logistics

«Kunder i Japan og resten av verden som søker pålitelige og robuste dør-til-dør-tjenester, vil dra nytte av DACHSERs logistikkekspertise, globale nettverk og digitale informasjonssystemer,» fortsetter Edoardo Podestà, COO DACHSER Air & Sea Logistics.

Sektorspesifikk ekspertise

«Japan er verdens tredje største økonomi og en sentral aktør i bil- og elektronikkindustrien. Det finnes også et enormt forretningspotensial for farmasøytiske og medisinske produkter. Kombinasjonen av sektorspesifikk ekspertise og globalt sammenkoblede tjenester betyr at vi kan tilby kundene våre logistikk som tilfører verdi», sier Yves Larquemin, fremtidig Managing Director DACHSER Japan og DACHSER Sør-Korea.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com