tilbake
Markedsinformasjon Nyheter

Har du lest vårt siste nyhetsbrev?

I dette nyhetsbrevet ser vi tilbake på året som har gått, men tar også en kikk på fremtidens logistikkbransje og hvordan den påvirkes av innovasjon og nye teknologier. 

Har du lest det siste nyhetsbrevet fra DACHSER Norway?

I dette nyhetsbrevet ser vi tilbake på året som har gått, men tar også en kikk på fremtidens logistikkbransje og hvordan den påvirkes av innovasjon og nye teknologier.

2021 var et solid år for DACHSER Norway, og dette gav utslag i resultat og omsetning. Til tross for krevende markedsforhold og mange flaskehalser har vi vist at DACHSER Norway er en tilpasningsdyktig og robust partner som leverer stabil kvalitet og effektivitet. Les mer om våre gode resultater i for 2021.

Utfordrende tider stiller enda høyere krav til oss, og i DACHSER er vårt mål alltid å beholde den høye standarden, i tillegg til å finne intelligente og nytenkende løsninger som kan gjøre tjenestene våre smartere og enda mer produktive. Les blant annet om blokkjeder, en bemerkelsesverdig teknologi med stort potensiale, men som enda ikke har fått et gjennombrudd i logistikkbransjen. Du kan også lese om intelligente sporingsenheter, hvor GPS-sporing basert på 5G/LPWAN-teknologi og telematikk setter nye standarder innen sanntidssporing, beregning av ankomsttider og visualisering av stykkgodsforsendelser over lengre distanser.

Det er liten tvil om at fremtiden vil kreve økt forståelse for klimautfordringer, og hos DACHSER er vi opptatt av å være med på utviklingen mot en mer bærekraftig transportbransje. Få innsikt i vår langsiktige klimastrategi i det todelte intervjuet med Andre Kranke, Head of Corporate Research & Development og leder av Climate Protection project hos DACHSER.

Her kan du melde deg på nyhetsbrevet fra DACHSER Norway

Får du ikke vårt nyhetsbrev? Meld deg på her.

Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com