Har du lest vårt siste nyhetsbrev?

Vårt siste nyhetsbrev er fullpakket med spennende nyheter fra logistikkverdenen, som vi har håndplukket for deg. Les mer og husk at du kan registrere deg for å få det direkte i innboksen.

Les om hvordan vår nye el-lastebil lades med solkraft.

I DACHSER Norway jobber vi aktivt for dekarboniseringen av veitransporten. Vi har forpliktet oss til dette blant annet gjennom klimakontrakten vi har signert med Oslo kommune og vårt medlemskap i Næring for klima. Vi har allerede levert utslippsfritt i Oslo i lang tid, men vi fortsetter å jobbe mot det grønne skiftet og har nå tatt steget videre. I sommer ble solcelleanlegget på vårt kontorbygg her på Vinterbro installert, og dette betyr at vi nå kan lade vår flåte av el-lastebiler med egenprodusert solenergi på solrike dager. I tillegg til dette viktige skrittet, har vi nylig tatt i bruk en åttepallers elektrisk lastebil. Dette gjør det mulig for oss å tilby enda mer effektiv og smidig transport, selv i Oslos trange gater og parkeringshus.

I takt med vår positive utvikling, er vi også glade for å kunngjøre åpningen av en ny avdeling ved porten til Norge. Denne nye avdelingen i Kristiansand styrker DACHSERs posisjon som en ledende global logistikkleverandør, og utvider vårt nettverk i Norge og kunne møte flere kunders behov på Sør- og Vestlandet. Vår nye avdeling i Kristiansand vil være operativ fra februar 2024, og vi ser frem til å støtte bedrifter og organisasjoner i Kristiansand og resten av Sør-Norge med å oppnå suksess på både det nasjonale og internasjonale markedet.

I Tyskland har også den tyske regjeringen tatt skritt for å gjøre transporten grønnere. For å adressere ekstrakostnadene knyttet til CO2-utslipp fra transportsektoren vil den tyske veiskatten, også kjent som MAUT, øke fra 1. desember 2023. Du kan lese mer om dette her.

Med mørketiden som nærmer seg og kaldere vær i horisonten, er det også på tide å begynne å tenke på vinteren og julen. Vi vil gjerne minne deg på å bestille transport i god tid før jul, og du kan finne våre åpningstider her. Vårt dedikerte team står klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller forespørsler.

Få siste nytt fra DACHSER Norway rett i innboksen her

Får du ikke vårt nyhetsbrev? Du vil motta rundt fem nyhetsbrev i året og kan melde deg av når som helst.  Meld deg på her.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com