Her kan du lese vårt siste nyhetsbrev

Desember er her, noe som for mange betyr jul, hygge og tid sammen med nære og kjente. Desember betyr også at vi nærmer oss slutten av året noe som gir rom for å se på året som har gått, men også for å se framover mot et nytt år og mulighetene det gir.

Julen nærmer seg, men også et årsskifte.

I flere år har vi hørt om den stadig økende mangelen på yrkessjåfører, og i høst kom rapporten fra International Road Transport Union som blant annet viser at antallet ledige lastebilsjåførstillinger økte med 44 % mellom januar og september 2022 i Europa. Les hva DACHSER Norway tenker om denne problemstillingen.

Sjåførmangelen forteller oss om en verden i endring, og i takt med dette må også yrkessjåførfaget forberede seg på den fremtiden vi går mot. Klimaendringene vil være en global krise som vil prege 2023. DACHSER jobber stadig for å gå over til lav- og nullutslippsteknologi, men også mindre bidrag er viktig i virksomhetens klimavernstrategi. Les hvordan DACHSER innfører opplæring for klimavennlig kjøring til sjåfører og hva Augustas Kersis, sjåfør for DACHSER Norway, tenker om et slikt tiltak.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Får du ikke vårt nyhetsbrev? Meld deg på her.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com