Kvalitet hele veien fram

For Sunrise Medical er kvalitet i alle ledd avgjørende. Derfor falt valget på DACHSER som logistikkpartner.

Både DACHSER og Sunrise Medical setter kvalitet i høysetet.
Både DACHSER og Sunrise Medical setter kvalitet i høysetet.

Sunrise Medical er et hjelpemiddelfirma som er ledende innen utvikling, design, produksjon og distribusjon av mobilitetsprodukter som manuelle rullestoler, elektriske rullestoler, scootere og sittesystemer. Firmaet produserer produkter i egne fabrikker, blant annet i Norge. I Sunrise Medical møter de forskjellige mennesker med ulike behov, men målet er det samme:

«Det er snakk om ulike liv og ulike skjebner. Vårt fokus ligger på å finne gode løsninger for forskjellige mennesker, men med ett og samme formål: å bidra til at mennesker med funksjonsnedsettelser kan ta del i storsamfunnet og leve selvstendige liv. Vårt mål er at alle skal kunne delta i samfunnet, og vi ser hvordan hjelpemidlene blir en integrert del av hverdagslivet, på lik linje med andre hjelpemidler som samfunnet benytter seg av. Det er dette som gjør jobben givende og meningsfull for oss», sier Örjan Strandin, Produktsjef hos Sunrise Medical.

Forpliktelse til å levere høy kvalitet er et grunnleggende prinsipp hos Sunrise Medical. Derfor var valg av logistikkleverandør svært viktig. Hos DACHSER fant de en logistikkleverandør som deler samme prinsipp, og som kan sikre et stabilt og pålitelig nettverk, hvor samarbeid og kommunikasjon står i fokus.

Tett kontakt letter det daglige arbeidet

«Å finne en stødig og pålitelig logistikkpartner har vært viktig for oss. Tillit, kunnskap og raske tilbakemeldinger var viktig for oss, og her innså vi at DACHSER kunne innfri våre forventinger. Tett samarbeid og god oppfølging har vært utslagsgivende for at vi har valgt å samarbeide med DACHSER, og det letter det daglige arbedet vårt», forteller Michael Tassel, Operations and Quality Manager hos Sunrise Medical.

Med DACHSER som logistikkpartner har leveringstidene forbedret seg og servicenivået er høynet markant, med enhetlige standarder som øker sikkerheten og håndteringen. Slik når hjelpemidlene frem så effektivt og presist som mulig.

«Gjennom koronapandemien har flere fått øynene opp for at transport og logistikk handler om mer enn å flytte varer fra A til B. Det er mer komplekst enn som så. Det krever samarbeid og ekspertise på tvers av landegrenser, et stabilt verdensomspennende nettverk og tjenester langs forsyningskjeden som kan tilpasses og skaleres. Logistikk har blitt en viktigere del av bedrifters forretningsmodell, og DACHSER har vist seg som en kompetent løsningsleverandør», fortsetter Michael Tassel.  

En effektiv forsyningskjede betyr å ha en pålitelig leverandør.
En effektiv forsyningskjede betyr å ha en pålitelig leverandør.

Logistikk på høyeste nivå

DACHSER tilbyr løsninger tilpasset bransje, produkt og bedrift, slik at det oppstår en optimal forsyningskjede.

«I DACHSER tar vi vårt samfunnsoppdrag med å forsyne samfunnet seriøst, og vi er svært stolte av å ha Sunrise Medical som vår kunde», avslutter Benjamin Fjellheim, Sales Manager for DACHSER Norway.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com