Les DACHSER magazine her

Logistikk er et veksthus for innovasjon, med løsninger som stadig raskere blir en del av det daglige arbeidet. Disse inkluderer alternative drivlinjer, et bredt spekter av digitale applikasjoner, smart bruk av data og nye, autonome hjelpere i transitterminaler og lagre.

DACHSER magazine 03/2022

Utviklingen i teknologi omformer logistikksektoren. Likevel er det en enda viktigere faktor for fremtiden det settes fokus på i denne utgavens forsidehistorie: mennesker. Tross alt er logistikken avhengig av trente og motiverte kolleger – både når det gjelder forsendelser så vel som innovasjoner.

Et godt eksempel på dette finner du på side 16. DACHSER jobber for det sveitsiske selskapet Georg Fischer flere forskjellige steder i verden. Møt Fredrik Rånge og teamet hans på Jönköping-lageret i Sverige. Her forsynes hele Nord-Europa med alle typer rørsystemprodukter – raskt, pålitelig og med mye lidenskap og engasjement.

Innovasjon er en viktig del av å sikre at våre medarbeidere kan fortsette å gi våre kunder de beste løsningene.  @ILO-terminalen har potensial til å bli en ny milepæl på denne reisen. Denne "fremtidens transitterminal" bruker datamatrisekoder, skanneenheter på terminalens tak, AI-baserte algoritmer og spesiell programvare for å skape en digital tvilling – og med det et nytt nivå av transparens. Les mer om teknologien og potensialet, og bli med oss inn i de to pilotanleggene.

Les DACHSER magazine her

Du finner disse og flere artikler i den nye utgaven av DACHSER magazine. Klikk nedenfor for å laste ned den nyeste utgaven.

Du kan også lese tidligere versjoner av DACHSER magazine her.

DACHSER Magazine 03/2022 PDF (7,06 MB)
DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com