Les vårt siste nyhetsbrev

Abonner på våre nyhetsbrev for å holde deg oppdatert med de nyeste bransjetrendene, nyheter og viktig informasjon fra DACHSER Norway.

Abonner på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på siste nytt fra DACHSER Norway.

Hvordan definerer man et ti år langt samarbeid? Spør TESS. Siden etableringen i Drammen i 1968 har TESS utviklet seg til å bli en ledende leverandør av industriprodukter i Norge. Deres løfte til kundene er enkelt: «Kundene våre skal komme tilbake, ikke produktene». For å oppnå dette trenger de en logistikkpartner som kan tilby full kontroll og innsikt i forsyningskjeden, og dermed sikre den kvaliteten og kundetilfredsheten TESS er kjent for.Les mer her.

Få også med deg saken om hvordan vi vokser på det norske markedet. Investeringene gjort i 2023 har lagt et sterkt grunnlag for fremtidig vekst, med åpningen av en ny terminal i Kristiansand og installasjonen av solcellepaneler på taket. Disse tiltakene gir positive utsikter for vår videre utvikling. Du kan lese mer om fjorårets resultater her.

Det siste året har kunstig intelligens for alvor satt preg på verden. Hva betyr dette for logistikk? Logistikkbransjen må gjennomgå en digital transformasjon for å sikre kvalitet og adressere utfordringer, som sjåførmangel. Bransjen oppfordres til raskere å ta i bruk ny teknologi og trender som digitalisering, urbanisering, e-mobilitet og tilkoblede tjenester. Hos DACHSER utforsker vi tre viktige bruksområder for KI-apper: selve håndteringen av stykkgods, planleggingsprosesser samt utslippsreduksjoner. Les mer her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Får du ikke vårt nyhetsbrev? Du vil motta rundt fem nyhetsbrev i året og kan melde deg av når som helst.  Meld deg på her.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com