Nytt DACHSER Magazine ute nå!

Mot og tillit er alltid gode følgesvenner, og for øyeblikket er de viktigere enn noensinne – det kan virke som det ikke er noen ende på utfordringene og krisene. I slike tider kan vi ikke gjøre annet enn å se fremover, utvikle nye løsninger og sørge for at vi aldri mister motet. Midt i all usikkerheten tar DACHSER saken i egne hender for å kunne tilby kundene de beste løsningene, noe historiene i det nye DACHSER Magazine tydelig viser.

DACHSER magazine 2/22

Les forsideartikkelen og finn ut hvordan DACHSER i rollen som ledende logistikkleverandør administrerer, overvåker og optimaliserer kundenes globale forsyningskjeder fra begynnelse til slutt. Denne komplekse oppgaven har blitt betrodd oss av Camso, en ledende produsent av industridekk, hjul og gummibelter. I tillegg til transport av forsendelser, overvåker DACHSER også åpenheten og håndteringen til andre logistikkleverandører. Du kan finne ut hvordan denne ordningen kom i stand, hvilke forberedelser som var nødvendige, og nøyaktig hvordan samarbeidet nå fungerer i hverdagen fra side 6.

Et annet eksempel på tilpassede tjenester finner du fra side 20. DACHSER sikret seg den amerikanske grillprodusenten Char-Broil takket være sin lagerkompetanse og DACHSER DIY Logistics bransjeløsning. Grillene er derfor på plass i hyllene hos den lokale gjør-det-selv-butikken eller nettforhandleren i tide til utesesongen i Europa.

I tillegg snakker vi i denne utgaven med Edoardo Podestà, COO Air & Sea Logistics, om utfordringene som luft- og sjøfraktsektoren står overfor i øyeblikket. Også her er engasjement og erfaring avgjørende når kundenes forsyningskjeder skal gjøres så pålitelige og effektive som mulig.

Les magasinet her

Du finner disse og mange andre historier i denne utgaven. Hent et eksemplar hos din lokale DACHSER-avdeling eller last ned magasinet som PDF nedenfor. Vi håper du vil ha glede av å lese det!

 

Dachser Magazine 02_22 PDF (7,44 MB)
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com