Sommertrafikk i Europa

Det er mange land i Europa som har dager med kjøreforbud i løpet av sommeren. Dette kan få betydning for logistikken din.

I løpet av sommermånedene er det mange europeiske land som innfører kjøreforbud på bestemte dager. Disse restriksjonene kan påvirke logistikken og forsyningskjeden din. For å hjelpe deg med å navigere gjennom sommertrafikken har vi samlet noen viktige opplysninger:

  • Mange land har spesielle dager med kjøreforbud. Dette kan påvirke våre ruter og leveringstider.
  • Selv om et land ikke har kjøreforbud, kan restriksjoner i nærliggende land påvirke vår trafikk og ruter.
  • For å minimere forsinkelser, vær oppmerksom på kjøreforbud og planlegg forsendelsene dine i samsvar med dette.

Nedenfor har vi samlet en oversikt over de relevante kjøreforbudene i de enkelte landene, som er meddelt av de nasjonale trafikkmyndighetene. Tyskland fungerer som det primære transittlandet i Europa. Det tyske forbundskontoret for logistikk og mobilitet gir en oversikt over helligdager i Tyskland hvor det er kjøreforbud, samt hvilke deler av motorveier og føderale veier som spesifikt berøres av disse forbudene i ferieperioder.

Har du spørsmål om de spesifikke kjøreforbudene, kan din DACHSER-kontaktperson hjelpe deg med ytterligere informasjon og rådgivning. Vi er her for å sikre at logistikken din forløper smidig gjennom sommeren.

Oversikt_sommertrafikk PDF (0,06 MB)
DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com