DACHSER Norway utnevner General Manager

Armend Krasniqi, Branch Manager for DACHSER Norway AS in Oslo siden januar 2019, har blitt forfremmet til General Manager for DACHSER Norway.

Armend Krasniqi, General Manager for DACHSER Norway.
Armend Krasniqi, General Manager for DACHSER Norway.

“2019 har vært et fantastisk år for DACHSER Norway,” sier René Sidor, Managing Director for DACHSER Nordic. “I tillegg til en økt omsetning, har den norske avdelingen vår iverksatt en rekke suksessfulle tiltak for å bevare vår posisjon som markedsleder når det gjelder kvalitet og effektivitet. Armend Krasniqi har etter kort tid satt sitt preg på bedriften, og er en sterk ressurs for vår videre utvikling i Norge.“

Jeg er virkelig stolt av, og takknemlig for, å være en del av et så sterkt team som vi har både her i DACHSER Norway, men også internasjonalt.

Armend Krasniqi, General Manager for DACHSER Norway

Gjennom en optimalisering av operasjonene i avdelingen i Oslo, og noen nye tilskudd til ledelsen i løpet av det siste året, har de ansatte i DACHSER Norway vært i stand til å vedlikeholde en høy kvalitet. Dette har de klart tross en økt etterspørsel etter tjenestene våre.

Utdanning og økt kapasitet

Bedriften har også fokusert på å utdanne de ansatte. Hver ansatt har, i gjennomsnitt, mottatt 3,5 dager med opplæring.

“Vi har økt kapasiteten til salgsavdelingen vår med to nye Sales Executives samt en Business Development Manager,“ forklarer Armend Krasniqi, General Manager for DACHSER Norway. “Jeg er virkelig stolt av, og takknemlig for, å være en del av et så sterkt team som vi har både her i DACHSER Norway, men også internasjonalt. Verdiene vi har som et familieeid selskap er i overenstemmelse med mine egne verdier. Dette er noe av grunnen til at jeg har følt meg som en del av familien helt siden min første dag i DACHSER.”

DACHSER over hele verden
Kontakt oss