DACHSER Sweden utnevner ny Branch Manager i Malmø

Joakim Friberg er ansatt som ny Branch Manager ved DACHSER Swedens filial i Malmø. Med lokal kunnskap og flere års erfaring i bransjen er rekrutteringen av Joakim et skritt i riktig retning mot en fortsatt vekst i det svenske markedet.

 

 


Joakim Friberg, Branch Manager Malmö.
Joakim Friberg, Branch Manager Malmö.

1. juli startet Joakim Friberg som Branch Manager i Malmø.  Joakim har en solid erfaring på opptil 20 år i transport- og logistikkbransjen. Han kommer til DACHSER med bred kunnskap fra tidligere roller i internasjonale transportselskaper, som Traffic Manager i DSV og Branch Manager på Freja i Helsingborg.

For meg har DACHSER alltid vært et symbol på kvalitet og profesjonalitet, derfor er jeg glad for å nå være en del av teamet

sier Joakim Friberg.

«Med sin bakgrunn og lokale kunnskap om markedet i Sør-Sverige, passer Joakim perfekt, og vi er helt sikre på at han vil fortsette å utvikle filialen i Malmø», sier Carl-Johan Westas, Country Manager European Logistics, DACHSER Sweden.

DACHSER på det svenske markedet

DACHSER sin avdeling i Malmø har en ideell beliggenhet med gode forbindelser til Danmark og Europa. Filialen består av en 1 950 kvadratmeter stor transitterminal, som har daglige transporter til og fra de andre filialene i Sverige, de nordiske filialene og resten av Europa. 

«Det er et godt vekstpotensial for filialen i Malmø både i volum og økonomisk, ved å fortsette å bygge videre på den gode lønnsomheten som teamet allerede har satt i gang», avslutter Joakim.

DACHSER Sweden har totalt fem avdelinger: fire europeiske logistikkontor for europeisk veitransport i Gøteborg, Stockholm, Jønkøping og Malmø, og ett Air & Sea Logistics-kontor for sjø- og flyfrakt i Gøteborg.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com