Det nye DACHSER magazine er ute!

“A key part of the process – People in logistics”. Menneskene bak logistikken: Dette er temaet for den seneste utgaven av DACHSER magazine.

DACHSER magazine 02/20

Det er spesielt i krisetider at det blir tydelig hvilken rolle velfungerende forsyningskjeder spiller, og hvor viktig de menneskene som holder dem i gang faktisk er – uansett om de jobber på terminaler, kontorer eller kjører lastebil. I denne utgavens forsidehistorie kan du lese om hvordan DACHSERs verdier gir oss veiledning, skaper tillitt og bringer oss tettere sammen etterhvert som vår normale hverdag vender tilbake. Det er kun ved å la seg veilede av verdiene våre at vi får muligheten til å komme ut av denne krisen sterkere en før.

Vi tar også opp effekten av den globale pandemien i artikkelen «Supply chains under stress». Bla til side 18 for å lese hvordan DACHSER sikrer maksimal stabilitet i forsyningskjeden for sine kunder og skaper fleksible løsninger for å støtte internasjonal levering av medisinske forsyninger.

Lastebilsjåfører er blant dem som hver dag står overfor betydelige utfordringer i sitt arbeid med å bringe ferske forsyninger til forhandlere og industrikunder. I et intervju på side 30 deler en Fleet Manager og en sjef for short distance-trafikk sine erfaringer fra dagens situasjon. De forteller også om den økte graden av respekt og takknemlighet overfor sjåførene som har oppstått.

Denne utgaven inneholder også en rekke nyheter som ikke er relatert til krisen, inkludert en oversikt over utviklingen innenfor alternative transportløsninger på side 24.

Dette og mer finner du i den seneste utgaven av vårt DACHSER magazine.

Les magasinet her

Du kan laste ned magasinet som en PDF her.

DACHSER magazine 02/20 PDF (7,35 MB)
DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Julie Sørum Communications Consultant Nordic