Hold deg oppdatert på siste nytt fra logistikkens verden

Vårt siste nyhetsbrev er fullpakket med spennende nyheter fra logistikkverdenen, som vi har håndplukket for deg.

Hva gjør du når du får en god idé? I DACHSER samler lokale kontakter ideer som også kan utvikles på et globalt nivå.

Hvor ofte skriver du ned ideene dine? Og når du gjør det, gjør du noe for å realisere dem? For mange av oss er svaret sannsynligvis et vagt «av og til» eller «noen ganger». Selv om vi kan komme opp med ideer av og til, hvordan sikrer man at de ikke forsvinner i strømmen av dagliglivet? DACHSER har tatt en strategisk tilnærming til innovasjon. Ved å investere i en digital plattform for innsending av ideer gis de ansatte muligheten til å forme selskapets fremtid og forbedre arbeidshverdagen sin. Les mer om konseptet i dette nyhetsbrevet og hvordan vår lokale idé-koordinator Radek Pavelka jobber med innovasjon.

Få også med deg intervjuet vårt med Geirr Jakobsen som siden oppstarten av DACHSER Norway i 2005 har spilt en nøkkelrolle i bedriften som Safety Advisor. Med en lang karriere som speditør har han også vært vitne til utviklingen av logistikkbransjen i Norge. I DACHSER har han fått god erfaring med å bringe lokal ekspertise til et globalt logistikknettverk.

Vårt nordiske nettverk vokser stadig: les om utvidelsen av DACHSER Sweden i Jönköping og DACHSER Denmarks åpning av ny filial i Nordjylland. Utvidelsen av vårt nordiske nettverk betyr at vi i enda større grad kan tilby våre kunder fleksible logistikkløsninger av høy kvalitet. I tillegg finner du flere andre spennende nyheter fra logistikkens verden i dette nyhetsbrevet. 

Få siste nytt fra DACHSER Norway rett i innboksen her

Får du ikke vårt nyhetsbrev? Du vil motta rundt fem nyhetsbrev i året og kan melde deg av når som helst.  Meld deg på her.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com