Her kan du lese vårt siste nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nytt fra logistikkens verden.

Mennesker er motoren i logisitkkbransjen.

Ønsker du å være oppdatert på de nyeste hendelsene innen logistikk, samt motta råd om hvordan du kan optimalisere din forsyningskjede for smidighet og effektivitet? Abonner på DACHSER Norways nyhetsbrev og få de seneste nyhetene fra logistikkens dynamiske verden direkte til din innboks.

I dette nyhetsbrevet kan du blant annet lese om at oppkjøpet av den svenske matlogistikkleverandøren Frigoscandia AB er gjennomført. Dette innebærer at DACHSER har full eierskap over Frigoscandia, som nå integreres som en del av DACHSERs omfattende Food Logistics-nettverk.

Få også med deg saken om vårt samarbeid med hjelpemiddelleverandøren Medema, et selskap som deler vår lidenskap for å finne innovative løsninger og levere eksepsjonell service til kunder. Sammen utforsker vi stadig nye måter å optimalisere og forbedre logistikkoperasjonene på.

Bli også bedre kjent med vår nye Operations Manager her på Vinterbro, Kenneth Aasheim. Med sin omfattende erfaring og lidenskap for mennesker og teambuilding, er Kenneth en fantastisk tilvekst til laget. Vi ser frem til å se ham lede og utvikle den operasjonelle driften hos DACHSER Norway.

Dette er bare noen av sakene vi har valgt ut til årets første nyhetsbrev.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Får du ikke vårt nyhetsbrev? Du vil motta rundt fem nyhetsbrev i året og kan melde deg av når som helst.  Meld deg på her.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com