Ny Branch Manager i DACHSER Norway AS

1. januar 2019 overtar Armend Krasniqi (33) som Branch Manager European Logistics for DACHSER Norway AS.

Armend Krasniqi, ny Branch Manager ved DACHSER Norway AS
Armend Krasniqi, ny Branch Manager ved DACHSER Norway AS

1. januar 2019 overtar Armend Krasniqi som Branch Manager ved DACHSER Norways kontor i Oslo. Han har 13 års erfaring fra logistikkbransjen og har hatt ulike lederstillinger.

Til tross for sin unge alder har Armend ervervet seg solid og omfattende erfaring fra logistikkbransjen, og han er også en erfaren leder som kan løfte oppgaven og styrke markedsposisjonen vår i Norge.

René Sidor, Managing Director i DACHSER Nordic AS

«Jeg er veldig fornøyd med at Armend Krasniqi har takket ja til stillingen som Branch Manager for DACHSER Norge», sier René Sidor, Managing Director i DACHSER Nordic A/S. «Til tross for sin unge alder har Armend ervervet seg solid og omfattende erfaring fra logistikkbransjen, og han er også en erfaren leder som kan løfte oppgaven og styrke markedsposisjonen vår i Norge.»

Karriere

Armend Krasniqis karriere innen logistikk startet i 2003, da han ble trainee hos Tollpost Globe AS. Han har hatt fokus på transport og logistikk, og har studert ledelse ved Handelshøyskolen BI. En av hans tidligere stillinger var som Department Manager for Tollpost Globe AS’ avdelinger på Kolbotn og i Oslo, hvor han arbeidet fra 2005 da han fullførte læretiden, og fram til 2014, da han gikk over til B.H. Ramberg AS. Her ble Armend Kasniqi Director i 2016. Forrige stilling var imidlertid hos DB Schenker, der han var leder for Oslo-avdelingen.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss