Logistikkens nytteverdi

Logistikk funker som en viktig støttefunksjon til andre samfunnsfunksjoner. Kjøper du en vare, er det et nettverk av mennesker i bakgrunnen som har sørget for at denne er fraktet fra A til B. 

I dette nyhetsbrevet kan du blant annet lese om GF Piping Systems og DACHSER som nylig feiret tiårsjubileet for samarbeidet i Jönköping i Sverige.

I årets fjerde nyhetsbrev kan du blant annet lese om vårt samarbeid med Sunrise Medical og hvorfor logistikk har blitt en viktigere del av bedriftens forretningsmodell, og hvordan DACHSER Norway har vist seg som en kompetent løsningsleverandør, med fokus på leveringstider og et høyt servicenivå.

For at logistikkbransjen skal sikre god lønnsomhet og omstilling i takt med pris- og inntektsutvikling er vi blant annet avhengig av våre engasjerte og kompetente medarbeidere. Med fokus på innovasjon, kunnskapsdeling og ideutvikling skaper vi konkurransedyktige virksomheter. Derfor har DACHSER utviklet Idea2net – et strategisk fokusprogram som skal fungere som en grobunn for kontinuerlig initiativ og idéutveksling blant medarbeidere i DACHSER. Radek Pavelka har lang erfaring i DACHSER og har som Idea2net-koordinator gode svar på hvordan man stimulerer til en innovativ tankegang og skaper en arbeidskultur hvor medarbeidere kan dele erfaring og ideer.

Som logistikkselskap påvirkes man utvilsomt av globale hendelser og krigen i Ukraina er intet unntak. Det er likevel viktig å huske på at det er de sivile som lider mest under krig, og i Ukraina er behovet for nødhjelp stort. Evaldas Mozeiko jobber til daglig som Team Leader Import / Export hos DACHSER Norway. Sammen med Julia Zamana Fredriksen tok de initiativ til å sende medisinsk hjelpeutstyr, mat og annet nødvendig utstyr til Stebliv psykonevrologisk internatskole. Les om hvordan DACHSER Norway bistod i sendingen over grensen til Ukraina.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet vårt

Får du ikke vårt nyhetsbrev? Meld deg på her.  

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com